Telefon comenzi:
+40 728 879 771
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:

Confidentialitate

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC EXPO LUCAFFE SRL (lucafferomania.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor

Datele furnizate de clienti se colecteaza in conformitate cu legislația GDPR (General Data Protection Regulation) - Regulamentului UE 2016/679, menit să protejeze persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si circulatia acestora.

1. Scopul colectarii acestor date este unul contabil si pentru informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe lucafferomania.ro, evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, iar in cazul utilizatorilor care si-au dat acceptul pentru folosirea datelor in scopuri suplimentare, datele pot fi folosite pentru marketing si publicitate, statistica. Astfel, lucafferomania.ro poate trimite utilizatorilor care si-au dat acceptul sa fie contactati urmatoarele: newslettere, felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

2. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat si pentru a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.


- Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


lucafferomania.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul lucafferomania.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, printr-un email trimis la adresa expolucaffe@yahoo.com. lucafferomania.ro se obliga sa stearga datele la cererea clientului, daca cererea are un temei legal, in mod ireversibil.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Bors, Strada Principala nr. 133/a, Bihor, Romania cod postal: 417075.

SC EXPO LUCAFFE SRL
C.I.F. : RO 38712120
Nr inregistrare : J5/111/2018

Sediu social Strada Principala nr. 133/a Bors, Bihor, Romania.